André Øvredal skal regissere oppfølgeren til sist sommers store skrekkhit  Scary Stories to Tell in the Dark.

Manuset skrives som sist av Dan og Kevin Hageman og vil være basert på en historie av Guillermo del Toro som produserte den første filmen, skriver Deadline.

Skrekkfilmen er basert på Alvin Schwartz-serien med historier. Dem første filmen var en gedigen kassasuksess og spilte in 68,9 millioner dollar i USA og 105,8 millioner på verdensbasis.

André Øvredal er klar for en oppfølger av sist års store skrekksuksess.

De første Scary Stories To Tell In The Dark hadde handlingen lagt til 1968 i den lille amerikanske byen Mill Valley, der  skyggen til Bellow-familien hadde hjemsøkt innbyggerne i generasjoner.  I familiens Bellows forlatte og forfalne herskapshus finner en gruppe ungdommer datteren Sarahs opptegnelser. Det er bok med fortellinger om forferdelig død – og de finner sine egne navn i boka. De innser at alle som er nevnt i boka går en ublid skjebne i møte. For dem ble det nå et kappløp mot skjebnen– samtidig som de forsøker å løse mysteriet rundt Sarahs skjebne.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen