Halloween-regissør David Gordon Green står bak kamera når HBO utvikler tv-serie av den skrekklassikeren.

Dette er første gang at demonskurken Pinhead og hans ekle hær fra helvete kommer til tv-skjermen. Håpet er «å skape en forhøyet fortsettelse og utvikle den veletablerte mytologien».

David Gordon Green, som nylig pustet nytt liv i Halloween-franchisen, håper å gjøre det samme når han regisserer de første episodene. Serien er skrevet av Mark Verheiden (Daredevil) og Michael Dougherty (Godzilla: King of the Monsters), sier Deadline.

Den første filmingen av Clive Barkers «The Hellbound Heart» kom i 1987. Barker skrev og regisserte Hellraiser, som siden har fått ni oppfølgere.

Ved siden av serien utvikler filmselskapet Spyglass en Hellraiser-reboot sammen med David S. Goyer som manusforfatter, uten at det er noen koblinger mellom prosjektene.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen