Regissøren bak zombiefilmen Train to Busan har mer skrekk og gru på gang. Yeon Sang-Ho utvikler for tiden en ny tv-serie for Netflix.

Sørkoreanske Yeon Sang-ho har funnet sitt neste prosjekt: det overnaturlige Hellbound. Hellbound er basert på den animerte sørkoreanske webserien Hell. I følge Screen Daily blir det en overlevelseshistorie med overnaturlige elementer, der «en gruppe skapninger begynner å dukke opp og fordømme mennesker til helvete».

Strømmegiganten har hatt stor suksess med serier som The Haunting of Hill House og Kingdom, mens andre originalproduksjoner som norske Blodtur raskt gikk i glemmeboka.

I påvente av Netflix-serien kan vi seinere i år se frem til Peninsula som er oppfølgeren til Train to Busan og kommer på kino seinere i år..

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen