Regissøren bak zombiefilmen Train to Busan har mer skrekk og gru på gang. Yeon Sang-Ho utvikler for tiden en ny tv-serie for Netflix.

Sørkoreanske Yeon Sang-ho har funnet sitt neste prosjekt: det overnaturlige Hellbound. Hellbound er basert på den animerte sørkoreanske webserien Hell. I følge Screen Daily blir det en overlevelseshistorie med overnaturlige elementer, der «en gruppe skapninger begynner å dukke opp og fordømme mennesker til helvete».

Strømmegiganten har hatt stor suksess med serier som The Haunting of Hill House og Kingdom, mens andre originalproduksjoner som norske Blodtur raskt gikk i glemmeboka.

I påvente av Netflix-serien kan vi seinere i år se frem til Peninsula som er oppfølgeren til Train to Busan og kommer på kino seinere i år..

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen