«Extraction» er i ferd med å bli Netflixs største filmsuksess noensinne

Netflixs siste actionfilm tar verden med storm. I følge tall som selskapet har delt, er Extraction i ferd med å bli tidenes største filmsuksess hos strømmetjenesten.

Det anslås at 90 millioner husstander (omtrent annen hver Netflix-abonnent) vil ha sett filmen i løpet av de første fire ukene etter premieren. En veldig vågal gjetning, men vi gratulerer Chris Hemsworth for en potensielt rekordstor originalfilm.

LES OGSÅ:«Extraction» – Intens og forrykende action med Chris Hemsworth

Extraction er produsert av Russo-brødrene og regissert av Sam Hargrave som har jobbet bak kulissene på flere av MCU-filmene. Dette er hans eksplosive regidebuten til den opprinnelige stuntmannen som har vært stuntkoordinator for flere filmer i Marvel Cinematic Universe. Etter denne Netflix-suksessen blir han neppe arbeidsløs de nærmeste årene.

At de var ferdige ed å skyte filmen ble feiret med at Sam Hargrave tok skjegget til Sam Hargrave.