Robert Rodriguez skal regissere «The Mandalorian sesong 2»

Robert Rodriguez bekreftet i en Twitter-melding i går at han skal regissere The Mandalorian sesong 2.

Sin City og Spy Kids-filmskaperen tvitret i går et bilde av seg selv sammen med «den største stjernen i universet» – Baby Yoda.

«Jeg er virkelig ydmyk over å si at jeg nå har hatt det veldig sjeldne privilegiet å lede den største stjernen i universet,» twitret Rodriguez og la til passende hashtags.

Produksjon av den andre sesongen av Star Wars spinoff-serien har allerede pakket ut noe av innholdet. Blant de nye ansiktene i sesong 2 er Rosario Dawson, Michael Biehn og en gjenganger Bill Burr. De blir med eksisterende stjerner i serien – inkludert Pedro Pascal i tittelrollen, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Carl Weathers, Omid Abtahi, Werner Herzog, Nick Nolte, Julia Jones og Ming-Na Wen.

The Mandalorian hadde premiere 12. november i fjor på Disney +, den dagen strømmetjenesten ble lansert. Ifølge innsidere skal flere etablerte figurer fra Skywalker-sagaens spillefilms-mytologi bli en del av andre sesong.

Sesong 2 får premiere til høsten og arbeidet med sesong 3 er allerede i gang.