Extraction er Netflixs største filmsuksess.  Ikke uventet har Russo-brødrene nå fått oppdraget med å lage en toer.

Joe Russo, som har skrevet manuset til den første Extraction, har sluttet en avtale med Netflix om å skrive en andre del i den nye action-franchisen.

Deadline melder at Joe Russo har avsluttet en avtale for å komme tilbake for å skrive oppfølgingen til Extraction med Chris Hemsworth-hovedrollen i actionfilmen avv førstegangsregissør Sam Hargrave.

Filmen var en kjempesuksess for Netflix og hadde strømmetjenestens største åpningsdag og er på vei til å bli deres mest sette originalfilm noensinne. Ifølge Netflixs nye beregninger. Extraction er i ferd med å passere 90 millioner husstander.

Avslutningen til Extraction åpnet muligheten for at Hemsworths leiesoldat Tyler Rake kan komme tilbake, selv om Russo og Hargrave begge har lekt med ideen om å gjøre neste avsnitt til en prequel snarere enn en oppfølger. I et intervju med Collider avslørte Hargrave at han var interessert i å utforske en Extraction-prequel der David Harbour og Hemsworths karakterer slår seg sammen.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen