Klart for «Extraction 2»

Extraction er Netflixs største filmsuksess.  Ikke uventet har Russo-brødrene nå fått oppdraget med å lage en toer.

Joe Russo, som har skrevet manuset til den første Extraction, har sluttet en avtale med Netflix om å skrive en andre del i den nye action-franchisen.

Deadline melder at Joe Russo har avsluttet en avtale for å komme tilbake for å skrive oppfølgingen til Extraction med Chris Hemsworth-hovedrollen i actionfilmen avv førstegangsregissør Sam Hargrave.

Filmen var en kjempesuksess for Netflix og hadde strømmetjenestens største åpningsdag og er på vei til å bli deres mest sette originalfilm noensinne. Ifølge Netflixs nye beregninger. Extraction er i ferd med å passere 90 millioner husstander.

Avslutningen til Extraction åpnet muligheten for at Hemsworths leiesoldat Tyler Rake kan komme tilbake, selv om Russo og Hargrave begge har lekt med ideen om å gjøre neste avsnitt til en prequel snarere enn en oppfølger. I et intervju med Collider avslørte Hargrave at han var interessert i å utforske en Extraction-prequel der David Harbour og Hemsworths karakterer slår seg sammen.