Trailerpremiere: Klart for «Space Force» med Steve Carell

Space Force er ut til å være en av årets mest påkostede komedieserier. Gjengen bak den amerikanske utgaven av The Office har lekt seg med et med et solid Netflix-budsjett.

Netflix har endelig sluppet den første trailer enfor den kommende tv-serien Space Force, som bringer Steve Carell sammen med The Office-skaperen Greg Daniels igjen. Etter å ha skapt et av verdens mest populære komedier (riktignok basert på Ricky Gervais originale serie), er håpene vært store for den nye serien.

Serien følger Carell i rollen som general med ansvar for den nye delen av militæret, som vil erobre rommet – ved først å etablere en base på månen.

Trump skapte serienavnet

I følge Deadline avslørte Carell også at serien ble skapt på en litt annen måte. Netflix spurte om han ønsket å gjøre en tv-serie kalt Space Force (etter at Donald Trump kåret en ny del av det amerikanske militæret for det), strømmegiganten bare likte navnet for en serie, men hadde ikke mer pitch enn det. Carell skal da ha sagt «Ja, hvorfor ikke?» og deretter ringte han Greg Daniels (The Office-skaperen) og spurte ham om det samme … og traileren nedenfor er ganske enkelt resultatet.

I tillegg til å ha Steve Carell i hovedrollen, vil vi også se John Malkovich, Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Lisa Kudrow, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow og Don Lake foran kameraet.

Hele den første sesongen slippes 29. mai.