Netflix slipper nytolking av Kong Arthur-legenden med Katherine Langford i hovedrollen

Se de første bildene fra Cursed med Gustaf Skarsgård og Katherine Langford  i Frank Millers nytolkning av Kong Arthur-legenden.

Alle som tørster etter mer fantasy  i slekt med en serie som Vikings, Lost In Space og The Witcher, kan se frem til Netflix-serien Cursed som kommer i sommer.

Netflix har nettopp sluppet de første bildene fra den kommende serien Cursed, som er basert på boken av Tom Wheeler og Frank Miller. De er også skaperne av tv-serien, som byr på en nytolkning av Kong Arthur-legenden.

Cursed blir fortalt fra Nimues (Katherine Langford) perspektiv. Hun er en ung og mystisk kvinne hvis skjebne er å bli den mektige og tragiske Lady of the Lake. Etter morens død finner hun en uventet partner i Arthur, en ydmyk leiesoldat. Sammen gir de seg på vei i jakt etter Merlin, for å overlevere et eldgammelt sverd. Nimue  blir et symbol på mot og opprør mot kong Uther og hans Red Paladins.

Gustaf Skarsgård  blir å se i rollen som Merlin og Katherine Langford som Nimue. Devon Terrell spiller Arthur.

Netflix beskriver serien som «en coming-of-age-historie» hvis temaer kan sammenlignes med de vi står overfor i dag: naturødeleggelser, religiøs terror, meningsløs krig og de som finner mot til å lede når alt virker umulig. »

Cursed består av ti episoder og har strømmepremiere i sommer.