Se de første bildene fra Cursed med Gustaf Skarsgård og Katherine Langford  i Frank Millers nytolkning av Kong Arthur-legenden.

Alle som tørster etter mer fantasy  i slekt med en serie som Vikings, Lost In Space og The Witcher, kan se frem til Netflix-serien Cursed som kommer i sommer.

Netflix har nettopp sluppet de første bildene fra den kommende serien Cursed, som er basert på boken av Tom Wheeler og Frank Miller. De er også skaperne av tv-serien, som byr på en nytolkning av Kong Arthur-legenden.

Cursed blir fortalt fra Nimues (Katherine Langford) perspektiv. Hun er en ung og mystisk kvinne hvis skjebne er å bli den mektige og tragiske Lady of the Lake. Etter morens død finner hun en uventet partner i Arthur, en ydmyk leiesoldat. Sammen gir de seg på vei i jakt etter Merlin, for å overlevere et eldgammelt sverd. Nimue  blir et symbol på mot og opprør mot kong Uther og hans Red Paladins.

Gustaf Skarsgård  blir å se i rollen som Merlin og Katherine Langford som Nimue. Devon Terrell spiller Arthur.

Netflix beskriver serien som «en coming-of-age-historie» hvis temaer kan sammenlignes med de vi står overfor i dag: naturødeleggelser, religiøs terror, meningsløs krig og de som finner mot til å lede når alt virker umulig. »

Cursed består av ti episoder og har strømmepremiere i sommer.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen