Russell Crowe blir gangster i nyinnspilling av «Profeten»

Russell Crowe skal spille gangster i thrilleren American Son for Paramount. Filmen er basert på den franske Oscar-nominerte filmen Profeten fra 2009, regissert av Jacques Audiard.

Andrew “Rapman” Onwubolu skal stå for regien basert på et manus av Dennis Lehane.

Loggen for American Son er: «Etter å ha havnet under kontroll av den hensynsløse Cesar i fengselet bygger 20 år gamle Mark opp et multietnisk kriminalsyndikat. Han tar ned sin mentor og skaper seg en plass for sin gjeng på linje med den italienske og russiske mafiaen. Det er en progressiv krimsaga for en ny generasjon. »

I den franske originalfilmen i 2009 så vi Tahar Rahim klatre i rang for å bli fengselets mafiasjef. I tillegg til å vinne Cannes Festival Award, ble Profeten også nominert til beste ikke-engelskspråklige film på Oscar i 2010.