Luca Guadagnino skal lage nyinnspilling av «Scarface»

I rekken av nyinnspillinger er turen nå kommet til Scarface. Risikoviljen og fantasitørken i Hollywood gjør at Universal satser på nok et sikkert kort.

Call Me by Your Name-regissør Luca Guadagnino skal stå for nyinnspillingen av Scarface for Universal Pictures melder Variety.

Joel og Ethan Coen har skrevet den siste versjonen av manuset etter et tidligere utkast av Gareth Dunnet-Alcocer, Jonathan Herman og Paul Attanasio.

Historien har blitt filmatisert en rekke ganger, sist i 1983-klassikeren med Al Pacino og Michelle Pfeiffer med Brian DePalma-registolen. Det nye filmen skal gi et nytt bilde av av innvandrerhistorien som ble fortalt i både filmene fra 1932 og 1983, og vil handlingen lagt til Los Angeles.

United Artister ga ut Scarface i 1932. Howard Hawks og Richard Rosson regisserte filmen som hadde Paul Muni, Ann Dvorak og Karen Morley i hovedrollene.

Guadagnino har brukt mesteparten av sin karriere på å regissere gigabudsjettfilmer, så Scarface er det nærmeste han kommr lavbudsjett. Han gjorde nylig en nyinnspilling av Suspiria for Amazon Studios med Dakota Johnson, Tilda Swinton og Chloe Moretz. Før det regisserte han Call Me by Your Name som ga ham Oscar-nominasjon.

For tiden er han i etterproduksjon på sin HBO-serie We Are Who We Are med Alice Braga og Kid Cudi, og utvikler også en nyinnspilling av Fluenes Herre for Warner Bros.