«Matrix 4» gjenopptar innspillingen i juli

Warner Bros håper å gjenoppta innspillingen av Matrix 4 i begynnelsen av juli, skriver Variety. Studioet har forlenget skuespillernes kontrakt med åtte uker slik at de ikke går inn i andre prosjekter.

Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss kommer tilbake som Neo og Trinity, sammen med blant andre Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris og Jonathan Groff.

Den fjerde Matrix-filmen har allerede gjort mange opptak i San Francisco og Berlin tidligere i vår. Corona-pandemien tvang imidlertid produksjonen til å stenge inntil videre. Så godt som alle store Hollywood-produksjoner er satt i pause akkurat nå, inkludert Warner Bros.s andre store film The Batman, men forhåpentligvis ikke så mye lenger,

Lana Wachowski står alene bak kameraet på denne etterlengtede oppfølgeren. The Matrix (1999) ble stilformende innen sci-fi-sjangeren, og fikk to oppfølgere –Matrix Reloaded og Matrix Revolutions – i 2003. Hva den fjerde filmen handler om er imidlertid fortsatt hemmelig.

Matrix 4 sikter fortsatt mot kinopremiere i 2021.