Daniel Craig gjør sin siste rolle som 007 i No Time to Die.  The Mirror skriver at Daniel Craigs siste Bond-film også er den dyreste noensinne.

Den britiske avisen hevder at budsjettet er på 244 millioner dollar – eller ca 2,5 milliarder norske kroner. Dermed slår den også Spectre som hadde rekorden med et budsjett på 222 millioner dollar.

En annen britisk avis, The Sun, påpeker at budsjettet kunne ha vært 57 millioner dollar dyrere, dersom de ikke hadde klart å benytte seg av britisk skattelette. Tidligere ble det avslørt at forsinkelsen (på grunn av korona) har kostet MGM mellom 30 til 50 millioner dollar.

Hvorvidt den nåværende premieredatoen, 12. november, holder gjenstår å se.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen