Se video: Will Ferrell gir ut uoffisiell Eurovision-sang

Will Ferrells kommende Eurovision-komedie, Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga, har fått premieredato. Nå får den også fått en musikkvideo-trailer.

Videoen viser hvordan Will Ferrell og Rachel McAdams, i rollene som den oppfinnsomme duoen Lars Erickssong og Sigrit Ericksdottir, på klassisk Eurovision-mote og i tvilsom humor foran bidraget «Volcano man», med Islands robuste landskap som bakgrunn.

Sangen er skrevet av svenskene Christian Persson og Gustaf Holter, og er også tilgjengelig som singel på Spotify.

Manus for den kommende filmen, som kort fortalt handler om to islendinger som har æren av å representere landet i Eurovision, er skrevet av Will Ferrell selv. Han har tidligere erkjent at han lenge har vært en stor fan av Eurovision, og at han har sett på TV-show hvert år siden hans svenske kone, Viveca Paulin, introduserte ham for musikkonkurransen for 20 år siden.

I tillegg til Will Ferrell og Rachel McAdams, spiller også skuespillere som Pierce Brosnan og Demi Lovato i filmen, som har premiere på Netflix 26. juni.