Rick Krikham

Nå kommer «Tiger King» dokumentar med bodøværingen Rick Kirkham

Han ble verdenskjent gjennom dokumentaren om den selvutnevnte tigerkongen, Joe Exotic som nå soner 20 års fengsel. Nå forteller TV-produsenten Rick Kirkham om tiden han tilbrakte med den eksentriske dyrehageeieren i Dplay-dokumentaren Mitt mareritt med Joe Exotic.

Netflix-dokumentaren Tiger King tok verden med storm og det har nesten vært umulig ikke å få med seg den utrolige historien om Joe Exotic og hans ville liv. I dette programmet forteller Rick Kirkham om hvordan det var å bo med Joe Exotic og om de grusomme scenene han var vitne til på G.W. Zoo.

– Tiger King ble en snakkis verden over og i denne dokumentaren gir Rick Krikham oss innblikk i tiden han tilbrakte med tigerkongen. Materialet som Kirkham filmet mens han bodde i dyreparken viste seg å overgå all fantasi, og han har gitt oss tilgang til bilder som aldri før er blitt vist, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Norge.

Blitt bodøværing

Etter flere krangler med Joe Exotic og etter branner i to av hjemmene sine, flyttet Kirkham langt av gårde fra USA. Nå lever han et rolig og tilbaketrukket liv i Bodø sammen med sin norske kone, som også medvirker i dokumentaren. Ifølge Kirkham selv er dette den siste gangen han gir et intervju om hva som egentlig skjedde i perioden han levde i G.W. Zoo.

Mitt mareritt med Joe Exotic har premiere på Dplay 22. mai og skal sendes på TVNorge 6. juni.