Han ble verdenskjent gjennom dokumentaren om den selvutnevnte tigerkongen, Joe Exotic som nå soner 20 års fengsel. Nå forteller TV-produsenten Rick Kirkham om tiden han tilbrakte med den eksentriske dyrehageeieren i Dplay-dokumentaren Mitt mareritt med Joe Exotic.

Netflix-dokumentaren Tiger King tok verden med storm og det har nesten vært umulig ikke å få med seg den utrolige historien om Joe Exotic og hans ville liv. I dette programmet forteller Rick Kirkham om hvordan det var å bo med Joe Exotic og om de grusomme scenene han var vitne til på G.W. Zoo.

– Tiger King ble en snakkis verden over og i denne dokumentaren gir Rick Krikham oss innblikk i tiden han tilbrakte med tigerkongen. Materialet som Kirkham filmet mens han bodde i dyreparken viste seg å overgå all fantasi, og han har gitt oss tilgang til bilder som aldri før er blitt vist, sier Magnus Vatn, programdirektør i Discovery Norge.

Blitt bodøværing

Etter flere krangler med Joe Exotic og etter branner i to av hjemmene sine, flyttet Kirkham langt av gårde fra USA. Nå lever han et rolig og tilbaketrukket liv i Bodø sammen med sin norske kone, som også medvirker i dokumentaren. Ifølge Kirkham selv er dette den siste gangen han gir et intervju om hva som egentlig skjedde i perioden han levde i G.W. Zoo.

Mitt mareritt med Joe Exotic har premiere på Dplay 22. mai og skal sendes på TVNorge 6. juni.

Delta i diskusjonen