Fire afroamerikanske krigsveteraner vender tilbake til Vietnam for å lete etter restene av deres falne troppssjef – og en nedgravd skatt. 

En ny Spike Lee-film kommer på Netflix i sommer. I Da 5 Bloods følger vi fire afroamerikanske Vietnam-veteraner vender tilbake til Vietnam. De er på leting etter restene etter sin falne troppssjef og løftet om nedgravd skatt. De møter en gjenstridig  natur og mennesker som har mistro til dem – og de blir konfrontert med de varige ødeleggelsene og hele umoralskheten ved Vietnamkrigen.

Den Oscar-vinnende regissøren bak BlacKkKlansman ser igjen til å by på en tankevekkende, menneskelig og underholdende historie.

Sjekk traileren som ble sluppet i dag:

 

Da 5 Bloods får strømmepremiere på Netflix 12. juni.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen