Irresistible skulle egentlig ha amerikansk kinopremiere  førstkommende fredag – nå går den rett på strømmetjenestene i USA.

Coronapandemien gjør at filmen flyttes fra kino til strømming. Filmen handler om en pensjonert krigsveteran som stiller til ordførervalg i en liten, konservativ by i Midtvesten

Komedien med Steve Carell, Rose Byrne og Chris Cooper kommer snart ut digitalt i USA.  Den har premiere på amerikanske video-on-demand-tjenester 26. juni, men det er foreløpig ikke klart når og hvor Irresistible vil bli utgitt i Norge.

Komedien er skrevet og regissert av «Daily Show» -veteranen Jon Stewart. Dette er hans andre film etter dramaet Rosewater fra 2014. Denne gangen er det en politisk komedie, noe som  burde passe ham som hånd i hanske..

Steve Carell-fansen har mer å se frem til: Netflix slipper komedieserien Space Force allerede fredag ​​29. mai.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen