Megasuksess for «Maskineriet»

Maskineriet er Viaplays mest sette premiere noensinne. Den splitter nye Kristoffer Joner-serien  har slått alle rekorder for Viaplay i Norden i løpet av det første døgnet.

Søndag var det premiere på de to første episodene av den nye Viaplay Original-serien Maskineriet, med blant andre Kristoffer Joner, Julia Schacht og Bjørn Sundquist på rollelisten.

Serien har fått en pangstart på strømmetjenesten, og er etter 24 timer blitt den mest sette egenproduksjonen til Viaplay noensinne. Den slår dermed tidligere seerfavoritter som WistingElsk meg og Den som dreper og kaprer plassen som den mest populære serien målt etter det første døgnet.

Maskineriet topper også listen over antall startede strømmer og antall minutter konsumert av alle Viaplay-produksjoner i Norden for samme tidsperiode.

De neste ukene vil thrilleren om Olle (Kristoffer Joner) slippes ukentlig hver søndag, og mye tyder på at seerne vil følge etter. Viaplay opplevde at nesten alle som så første episode valgte å se neste episode umiddelbart, noe som tyder på at den raske og intense serien falt i smak hos seerne.

Fornøyd Joner

Kristoffer Joner har høstet mye skryt for sin tolkning av en desperat familiemann på flukt. Han er glad for at seerne virker å ha tatt Maskineriet til sitt bryst fra første stund.

– Det er like jævlig og skummelt hver eneste premiere. Jeg vil takke alle seerne for at de valgte å svette sammen med karakteren min Olle. Jeg er så glad og ydmyk for så mange har sett begge episodene som har blitt sluppet hittil. Fortsett å se nå for Guds skyld, sier hovedrolleinnehaveren.

Første sesong av den norsk-svenske thrillerserien består av totalt åtte episoder, og nye episoder slippes hver søndag på strømmetjenesten Viaplay.