Peter Dinklage og Jason Momoa gjenforenes i vampyr-actionfilmen Good Bad & Undead.

Max Barbakow, regissøren bak Lonely Islands eksistensielle komedie Palm Springs, skal regissere Game of Thrones-stjernen  Peter Dinklage og Jason Momoa i actioneventyret.

Manuset er basert på en original idé fra Mark Swift og Damian Shannon. Dinklage skal spille Van Helsing som utvikler “et turbulent partnerskap med en vampyr (spilt av Momoa) som har gjort et løfte om aldri å drepe igjen. Sammen kjører de et svindelopplegg fra by til by, der Van Helsing later til å overvinne vampyren mot penger. Men når en massiv dusør blir satt på vampyrens hode, er alt i denne farlige verden full av monstre og magi etter dem. »

I tillegg til å spille hovedrollen, vil Dinklage og Momoa også produsere.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen