En manusforfatter reiser til et avsidesliggende hus i Alpene med familien, slik at han kan skrive oppfølgeren til sin store suksessfilm,. Han begynner å angre på beslutningen etter han opplever en alvorlig skrivesperre.

Den overnaturlige thrilleren skulle egentlig opp på kino, men nå slipper Universal den rett på strømmetjenestene i USA 19. juni. Selv om kinoer i noen stater har begynt å åpne igjen, er fortsatt flertallet av kinokjedene stengt og Universal velger derfor strømmetjenestene i stedet.

You Should Have Left har Kevin Bacon og Amanda Seyfried i hovedrollene som et ektepar.Bacons karakter er en manusforfatter, som reiser med sin unge kone og deres 6-åring til et avsidesliggende hus i Alpene for å jobbe med en oppfølger til suksessefilmen. Han begynner å miste konsentrasjoenen når han mistenker at skumle krefter i huset vet mer enn han eller kona har avslørt, til og med for hverandre. David Koepp regisserer og har laget manus, basert på en roman av  Daniel Kehlmann.

Judd Apatows The King of Staten Island, en komedie med Pete Davidson i hovedrollen, vil også premierepå digitale leietjenester 12. juni i stedet for en tradisjonell kinolanseringen.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen