Brendan Gleeson as President Donald J. Trump in THE COMEY RULE. Photo Credit: Courtesy of CBS Television Studios/SHOWTIME.

Se det første bildet av Brendan Gleeson som Donald Trump

Showtime har sluppet det første bildet av Brendan Gleeson som president Donald Trump i deres kommende miniserie om den tidligere FBI-direktøren James Comey.

Dramaet får premiere i slutten av november i USA – etter det amerikanske presidentvalget. Minserien er en dramatisering av Comeys bestselger «A Higher Loyalty» og har Jeff Daniels i rollen som Comey.

Den todelte serien, med tittelen The Comey Rule, skal ta seerne med på en reise gjennom maktens korridorer. I det nye stillbildet kan Gleeson (65) sees som den 74 år gamle Trump i silhuett, med presidentens særegne hår og profil.

Variety rapporterer at miniserien vil vise «beslutningstakere som kjemper for å anvende gamle normer i et dramatisk nytt paradigme i møte med Russlands dype og enestående penetrasjon inn iamerikansk politikk, med vår nasjons lover og regler som motvekt.»

Jeff Daniels har rollen som James Comey i The Comey Rule.

Etterforsning

I den første delen av The Comey Rule vil vi få se de første dagene av Russland-etterforskningen, FBIs etterforskning av Hillary Clintons e-poster og deres innvirkning på valget i 2016, hvor Trump overrasket verden da han ble valgt til president.

Den andre delen er «en virtuell beretning fra det stormende forholdet mellom Comey og Trump og de intense og kaotiske første månedene av Trump-presidentskapet», ifølge Variety.

The Comey Rule er ikke fortellingen om en mann, men er i stedet historien om to mektige skikkelser, Comey og Trump, hvis påfallende forskjellige personligheter, etikk og lojalitet fører dem på kollisjonskurs,» sier Showtime i sin pressemelding.

I miniserien finner vi også også Holly Hunter som tidligere fungerende riksadvokat Sally Yates, Michael Kelly som tidligere FBI-direktør Andrew McCabe, Jennifer Ehle som Patrice Comey, Peter Coyote som Robert Mueller og Kingsley Ben-Adir som president Barack Obama.