Anne Hathaway og Robert De Niro møtes igjen i «Armageddon Time»

De to stjernene får selskap av Oscar Isaac og Cate Blanchett i James Grays 80-talls drama. Regissøren bak Ad Astra og The Lost City of Z har satt sammen et stjernefylt ensemble til deres neste film.

I tillegg til Cate Blanchett som fra tidligere er klar for filmen har Anne Hathaway, Oscar Isaac, Donald Sutherland og Robert De Niro også kommet om bord for deltagelse i Armageddon Time.

Filmen er basert på James Grays egne barndomsminner fra USAs tidlige 1980-tall. Det blir en film om vennskap og rivalisering i en tid da Ronald Reagan ble valgt til president, skriver Variety. Filmskaperen er klar for et mer oppløftende prosjekt etter romdramaet Ad Astra:
– Hver film du lager er annerledes. Jeg prøver å gjøre det motsatte av den siste filmen min som var som et ensomt og tomt hull. Jeg ser frem til å gjøre noe med mennesker, menneskelige følelser og instruksjoner. Ja, det handler om barndommen min, men også om familiekjærligheten, forklarer Gray til brandsjebladet.

Oscar Isaac vil også spille inn Jo Nesbø-thrilleren London regissert av Ben Stiller. Anne Hathaways siste en nyinnspilling av fantasy-filmen The Witches. Hun og Robert De Niro spilte mot hverandre i komedien The Intern fra 2015.