Mer enn 60 nye filmer og serier på Netflix i juli

Joker, The Wolf og Wall Street og originalfilmen The Old Guard er noen av månedens nyheter i Netflix i juli. Vi har hele listen.

Netflix legger opp til et vidt innhold i sommermåneden hvor strømmetjenesten skal konkurrerem mot sjø, varme og sol.

27. juli er det klart for Joker på Netflix som ellers i juki byr på spøkelser, spioner, spenning og Scorsese. Blant annet kan du se frem til Dave Bautistas komedie My Spy og Martin Scorseses The Wolf of Wall Street som kommer 1. juli.

27. juli er det klart for Joker på Netflix.

Juli blir en god måned for fantasy-publikummet. Denne månedens store originalfilm er The Old Guard og introduserer oss for Charlize Therons udødelige kriger, som har forsvart verden i århundrer.

Også animépublikummet får sitt med blant annet katastrofefilmen Japan Sinks 2020.

I begynnelsen av måneden får vi også se den japanske skrekkserien Ju-On: Origins som spilles ut i det samme skumle universet som The Grudge-filmer. Et par uker senere gjør Gustaf Skarsgård sin inntreden som tryllekunstneren Merlin i fantasisatsingen Cursed.

 

NETFLIX FILMER

Under Riccione Sun – 1/7/2020
Mens de ferierer på strendene i Riccione, blir en gruppe tenåringer venner og hjelper hverandre med å håndtere romantiske forhold og kjærlighet.

Desperados – 3/7/2020
En panisk ung kvinne (Nasim Pedrad) og hennes to beste venner (Anna Camp & Sarah Burns) flyr til Mexico for å slette en gigantisk e-post hun sendte til sin nye kjæreste. Ved ankomst treffer de hennes tidligere venn (Lamorne Morris), som snart blir fanget opp i deres hektiske opplegg.

The Old Guard – 10/7/2020
Anført av en kriger ved navn Andy (Charlize Theron), har en skjult gruppe av leiesoldater med en mystisk manglende evne til å dø, kjempet for å beskytte den dødelige verden i århundrer. Basert på den anerkjente grafiske romanen av Greg Rucka og regissert av Gina Prince-Bythewood.

Gli Infedeli – 15/7/2020
Fra campy løgner til sexy overraskelser, denne samlingen av vignetter fanger opp følelsene til flere menn når de famler med troskap og forhold.

Fatal Affair – 7/16/2020
Ellie (Nia Long) prøver å reparere ekteskapet med ektemannen Marcus (Stephen Bishop) etter et kort møte med en gammel venn, David (Omar Epps), bare for å finne at David er farligere og ustabil enn hun hadde innsett.

MILF (FR) – 7/16/2020
Tre bestevenner i 40-årene begynner forhold med yngre menn mens de er på ferie.

Animal Crackers – 24/7/2020


En familie arver et forsømt sirkus … sammen med en magisk boks med dyrekjeks som gjør den som spiser en til et ekte, levende dyr.

Ofrenda a la tormenta – 24/7/2020
Amaia undersøker flere mistenkelige barnedødsfall og grufulle ritualer. I mellomtiden risikerer mennesker rundt henne alvorlig fare. Del 3 i Baztan-trilogien.

The Kissing Booth 2 – 24/7/2020
I denne oppfølgeren sjonglerer Elle på videregående skole et langdistanse forhold, college-apper og et nytt vennskap som kan endre alt.

The Hater – 29/7/2020
En overbevisende ung mann finner suksess i den mørke verdenen av smøre taktikker for sosiale medier – men hans virtuelle vitriol har snart voldelige virkninger fra det virkelige liv.

Netflix har tatt globale rettighetene til The Hater, det polske dramaet av regissør Jan Komasa (Corpus Christi) som vant prisen for beste feature på årets virtuelle Tribeca Film Festival.

Seriously Single – 31/7/2020
To besties med polære motsatte syn på menn, sex og kjærlighet navigerer i den kompliserte singelscenen sammen i denne romantiske komedien.

 

NETFLIX ANIME

Japan Sinks: 2020 – 9/7/2020

Etter katastrofale jordskjelv ødelegger Japan, testes en families besluttsomhet på en overlevelsesreise gjennom den synkende skjærgården.

Transformers: War For Cybertron Trilogy – 30/7/2020

På deres døende planet kjemper Autobots og Decepticons heftig for kontroll over AllSpark i Transformers universets opprinnelsesfortelling.

NETFLIX ORIGINALASERIER

Deadwind: sesong 2 – 1/7/2020
Korrupsjon og drap kolliderer om Helsingfors etterforskerne Sofia Karppi og Sakari Nurmi

Say I Do – 7/1/2020
Drømmebryllup går virkelig i oppfyllelse når ekspertene Jeremiah Brent, Thai Nguyen og Gabriele Bertaccini hjelper par med å trekke av seg den perfekte feiringen.

Warrior Nun – 7/2/2020


Etter å ha våknet i en likhus, oppdager en foreldreløs tenåring at hun nå besitter supermakter som den valgte Halo-Bearer for en hemmelig sekt av demonjaktende nonner.

Cable Girls: Final Season: Part 2 – 3/7/2020
Når Lidias største rival bruker en fangeleir for å innføre hevn, blir Lidia og vennene hennes enda mer trassige i kampen mot Francos regime.

JU-ON: Origins – 3/7/2020
En paranormal forsker søker besatt hjem der noe forferdelig skjedde med en mor og hennes barn for lenge siden.

Southern Survival – 3/7/2020
BattlBox-mannskapet tester ut en rekke produkter designet for å hjelpe mennesker å overleve farlige situasjoner, inkludert branner, eksplosjoner og inntrengere.

Stateless – 8/7/2020
På et australsk interneringssenter, krysser fire fremmede – en urolig kvinne, en angst flyktning, en byråkrat og en sliten pappa sine stier.

The Protector: Season 4 – 9/7/2020
Vizier og de udødelige hersker over det moderne Istanbul, Hakan reiser til fortiden for å stoppe en krig, og Zeynep gjennomgår en kraftig transformasjon.

Down to Earth with Zac Efron – 10/7/2020
I dette reiseshowet reiser skuespiller Zac Efron verden rundt med velværeekspert Darin Olien på jakt etter sunne, bærekraftige måter å leve på.

O Crush Perfeito – 10/7/2020
I dette realityshowet møter seks single fem forskjellige blinddatoer på trendy hot spots i São Paulo. Hvem vil de velge for en annen date?

The Twelve – 10/7/2020
Tolv vanlige borgere på juryarbeid må avgjøre skjebnen til en respektert rektor som er anklaget for to drap.

Dark Desire – 15/7/2020
Gift Alma tilbringer en skjebnesvangert helg borte fra hjemmet som tenner lidenskap, ender i tragedie og fører henne til å stille spørsmål ved sannheten om de som er nær henne.

Skin Decision: Before and After – 15/7/2020
Plastikkirurg Dr. Sheila Nazarian og hudpleierekspert Sykepleier Jamie bruker de nyeste prosedyrene for å transformere klienter og få frem deres beste.

Indian Matchmaking – 16/7/2020
Matchmaker Sima Taparia guider kunder i USA og India i den arrangerte ekteskapsprosessen, og tilbyr et innvendig blikk på skikken i en moderne tid.

Cursed – 17/7/2020


Basert på New York Times bestselgende bok, er Cursed en ny fantasy fra den Arthurianske legenden, fortalt gjennom øynene til Nimue, en ung kvinne med en mystisk gave som er bestemt til å bli den mektige (og tragiske) Lady of the Lake. Etter morens død finner hun en uventet partner i Arthur, en ydmyk leiesoldat, i en søken etter å finne Merlin og levere et eldgammelt sverd. I løpet av sin reise vil Nimue bli et symbol på mot og opprør mot de fryktinngytende røde paladinene, og deres medskyldige kong Uther. Forbannet er en historie med kommende aldre hvis temaer er kjent for vår egen tid: utslettelse av den naturlige verden, religiøs terror, meningsløs krig og å finne mot til å lede i møte med det umulige.

Boca a Boca (Kissing Game) – 17/7/2020
I en brasiliansk by med kvegdrift får ungdom panikk når de blir truet av utbruddet av en smittsom infeksjon overført ved kyssing.

How to Sell Drugs Online (Fast): Season 2 – 21/7/2020
Etter hvert som mannskapet fra Moritz og MyDrugs ryker opp, blir nettbutikkene mer vellykket – og enda farligere.

Signs – 22/7/2020
Når drapet på en ung kvinne viser likheter med en tiårs gammel fhenlagt sak, må en ny politimann bryte stillheten som gjennomsyrer en Owl Mountain-by.

¡A cantar! (Sing On! Spain) – 24/7/2020
I denne nye sangkonkurransen møter spillerne noen av de største treffene, og jackpoten på opptil 30.000 euro vokser hver gang de treffer riktig tone.

Good Girls: Season 3 – 7/26/2020
Forstadsmødre- de kriminelle Beth, Ruby og Annie vender tilbake for å møte konsekvensene av forrige sesongs hijinks.

Inside the World’s Toughest Prisons: Season 4 – 29/7/2020
Journalisten Raphael Rowe lever som en innsatt mens han etterforsker farlige fengsler i Paraguay, Tyskland, Mauritius og Lesotho.

Get Even – 7/31/2020
Fire tenåringer samles for å hevne seg på mobberne sine til de får skylden for en forbrytelse de ikke begikk.

The Umbrella Academy: Season 2 – 31/7/2020
De superdrevne Hargreeves-søsknene kommer tilbake for sesong 2.

Sugar Rush: Extra Sweet – 31/7/2020

Vis a vis: El Oasis – 7/31/2020
Etter mange år med å stjele smykker, rekrutterer Zulema og Macarena fire andre kvinner til en finale som er verdt millioner, for å finne sted i et narco-familiebryllup.