«Triangle of Sadness» – Woody Harrelson og Ruben Östlund i Trollhättan

Ruben Östlund har startet innspilling igjen av satiren Triangle of Sadness etter tre måneders pause på grunn av COVID-19.

Innspillingen startet i februar i studio i Trollhättan, men rakk kun 25 dager på settet, før man besluttet å stoppe produksjon. Nå er de samlet igjen for å ferdigstille filmen. Det internasjonale stjernecastet, ledes av Harris Dickinson og Charlbi Dean og med Woody Harrelson i rollen som The Captain.

Den tre ganger Oscarnominerte Woody Harrelson ankom sist uke Sverige for å filme for første gang med Ruben Östlund, som med sin siste film The Square stakk av med Gullpalmen i Cannes 2017 og fikk en Oscar-nominasjon for beste utenlandske film.

Stjernelag

Ruben Östlund er glad for å endelig kunne vende tilbake til settet: ”Jeg har aldri vært gladere for å vende tilbake på et sett. Det var veldig usikkert om vi fikk mulighet til å få Woody til Sverige i tide. Jeg har tidligere sagt at jeg ville bygge et Real Madrid ensamble – at jeg skulle stille med et lag, hvor hver eneste posisjon hadde den riktige spilleren. Den følelsen fikk jeg virkelig da Woody viste sine kvaliteter. Det var imponerende å se – et helt nytt nivå for skuespill.”

Woody Harrelson sier: ”Ikke mange kunne lokket meg halvveis rundt jorden i disse usikre tider, men å arbeide med et geni som Ruben Östlund – for et privilegie. Det har allerede vært en av de mest tilfredsstillende opplevelsene jeg noensinne har hatt.”

Strandet på en øde øy

Triangle of Sadness blir modellparet Carl (Dickinson) og Yaya (Dean) inviteret på luksuscruise. Men når yachten synker, strander de på en øde øy med en gruppe milliardærer og en renholder (De Leon). I kampen om overlevelse blir hierarkiet snudd på hodet. Filmen er Ruben Östlunds første engelskspråklige film og en episk satire, som går tett på moteverden og de super rike.

Filmen forventes å få verdenspremiere i 2021 og SF Studios håndterer distribusjonen i hele Norden.