Amazon Studios og Bethesda lager «Fallout»-serie

War. War never changes. -Ron Perlman, Fallout

Dataspillentusiaster kan glede seg! Amazon Studios og Kilter Films, sammen med spillutvikleren Bethesda, har nylig offentliggjort planer om å produsere en serie basert på den kjente dataspillserien Fallout.

Det er Westworld-teamet Jonathan Nolan og Lisa Joy som står bak serien, som handler om livet, dramatikken og ikke minst humoren i de post-apokalyptiske og bombesprengte restene av USA.

Det første Fallout-spillet ble lansert av den amerikanske dataspillutvikleren Bethesda i 1997, og siden det har det vært en jevn strøm av spill satt i denne verdenen. I Fallout tar spilleren rollen som en overlevende etter en atomkrig som må utforske en verden full av mutanter, radioaktivt landskap, banditter og andre farer. Denne verdenen er også proppfull av humor og satire, og kan ofte beskrives som et skråblikk på dagens USA.

Det gjenstår å se om Amazon Studios og Kilter Films vil klare og gjenskape den spesielle og til tider absurde stemningen fra Fallout-spillene.

Så langt er det ikke offentliggjort flere detaljer. Men vi har fått se en kort teaser for den kommende serien.