Peter Stormare og Demi Moore har fått forbud mot å jobbe med thrilleren Songbird, så lenge produksjonsselskapet ikke oppfyller sikkerhetskravene.

Michael Bay håpet å filme med Demi Moore midt i corona-pandemien. Men skuespillerforbundet setter munnbind, plasthansker og et stort stoppskilt på hele prosjektet.

Skuespillerne som er med i fagforeningen SAG-AFTRA får ikke lov til å jobbe med filmen Songbird, siden den ikke oppfyller de høye sikkerhetskravene:

– Produsentene har ikke vært transparente med sikkerhetsprotokollene sine, og dette er noe vi seriøst vurderer. Og de har ennå ikke signert avtalen vår, sier en talsperson fra SAG-AFTRA til Deadline.

En kilde i filmselskapet Invisible Narratives svarer ved å diskutere problemet med fagforeningen, og at det bare er «papirarbeid» som skal løses.

Planen er å spille inn den pandemiske thrilleren Songbird under den pågående  corona-krisen i California, med Michael Bay som produsent og Adam Mason som regissør. Handlingen foregår i en verden etter corona, der «et enda mer alvorlig virus har mutert». Demi Moore, Peter Stormare og Craig Robinson spiller hovedrollen.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen