Pandemien stopper Michael Bay-film om pandemi med Demi Moore

Peter Stormare og Demi Moore har fått forbud mot å jobbe med thrilleren Songbird, så lenge produksjonsselskapet ikke oppfyller sikkerhetskravene.

Michael Bay håpet å filme med Demi Moore midt i corona-pandemien. Men skuespillerforbundet setter munnbind, plasthansker og et stort stoppskilt på hele prosjektet.

Skuespillerne som er med i fagforeningen SAG-AFTRA får ikke lov til å jobbe med filmen Songbird, siden den ikke oppfyller de høye sikkerhetskravene:

– Produsentene har ikke vært transparente med sikkerhetsprotokollene sine, og dette er noe vi seriøst vurderer. Og de har ennå ikke signert avtalen vår, sier en talsperson fra SAG-AFTRA til Deadline.

En kilde i filmselskapet Invisible Narratives svarer ved å diskutere problemet med fagforeningen, og at det bare er «papirarbeid» som skal løses.

Planen er å spille inn den pandemiske thrilleren Songbird under den pågående  corona-krisen i California, med Michael Bay som produsent og Adam Mason som regissør. Handlingen foregår i en verden etter corona, der «et enda mer alvorlig virus har mutert». Demi Moore, Peter Stormare og Craig Robinson spiller hovedrollen.