Trailer: «Halloween Kills» kommer … 2021 !?

Den nesten komplette (bare litt lydmiks gjenstår, ifølge John Carpenter) Halloween Kills har blitt utsatt et helt år på grunn av coronaviruset.

Carpenter og regissør David Gordon Green har sendt ut en pressemelding i dag hvor de forklarer deres beslutning om å flytte oppfølgeren til Halloween (2018) fra oktober i år til neste år:

«I løpet av de siste ukene har vår filmfamilie sett på prognosene for at kinoene skal åpne med åpenbar bekymring. Vi har diskutert og slitt med hvordan vi best kan presentere Halloween Kills for den lojale fans over hele verden, så vel som det nye publikummet vi håper å invitere til denne opplevelsen.

Hvis vi slapp den i oktober i år som planlagt, må vi møte den realiteten om at filmen ville få det kinopublikummet den fortjenter. Etter å ha veid alternativene våre, har vi valgt å utsette filmens kinopremiere med ett år.

Kommer også på IMAX

På toppen av en tradisjonell utgivelse har Universal sagt ja til en IMAX-presentasjon av filmen i oktober 2021. Vi er i lydmiksen med et av de største designteamene som kan skvise, skrike og krype seg under huden din.

Vi kommer til å ha tid til å fullføre filmen med den kvaliteten fansen fortjener. Forberedelsene på Halloween Ends, den siste filmen i trilogien har også begynt. Det er en ære å jobbe med disse karakterene og tilbringe tid i Haddonfield. Vi ser frem til å dele våre neste kapitler med deg», heter det til slutt i pressemeldingen.

Som trøst har studioet sluppet løs en teaser-trailer til filmen – som du kan se nedenfor!