Her er tidenes mest populære Netflix-originalfilmer

Netflix har avslørt sine 10 mest populære originalfilmer for første gang.  Mens Netflix og andre strømmetjenester gjerne skryter av abonnementstallet sitt, holder de vanligvis informasjon om hva abonnentene ser på tett til brystet.

Men i dag har Netflix avslørt de hvilke 10 mest populære originalfilmene er for første gang. Denne offentliggjøringen er viktig fordi den gir oss en titt på en av de viktigste beregningene en strømmetjeneste har: hvor godt det opprinnelige innholdet fungerer.

Originalt innhold er tross alt levebrødet for en strømmetjeneste -det er innholdet som skiller dem fra andre strømmetjenester –  innhold du ikke kan få noe annet sted.

Her er Netflixs 10 mest populære originalfilmer rangert etter totalt publikum de første fire ukene etter filmens premiere på  strømmetjenesten.

Netflixs 10 mest populære originalfilmer:

  1. Extraction: 99 millioner seere
  2. Bird Box: 89 millioner seere
  3. Spenser Confidential: 85 millioner seere
  4. 6 Underground: 83 mimillioner seere
  5. Murder Mystery: 73 millioner seere
  6. The Irishman: 64.2 millioner seere
  7. Triple Frontier: 63 millioner seere
  8. The Wrong Missy: millioner seere
  9. The Platform: 56.2 millioner seere
  10. The Perfect Date: 48 millioner seere

Vinnerformelen

De fire mest sette filmene noen få ting til felles: De er alle actionfilmer eller thrillere. Og de har alle stjerner med store navn – i dette tilfellet: Chris Hemsworth, Sandra Bullock, Mark Wahlberg og Ryan Reynolds.

Kombinasjonen av action/thriller pluss stor stjerne kan være miksen som strømmetjenester trenger for å konkurrere fremover etter hvert som markedet blir stadig mer overfylt. Bare i går rapporterte Deadline at filmen Greyhound, som debuterte på Apple TV Plus forrige helg, hadde den største åpninghelgen noensinne for Apples strømmetjeneste. Og hva tilbyr Greyhound ? Det er en action/thriller med et stort navn: Tom Hanks.