Noah Centineo blir Atom Smasher i «Black Adam»

DC-filmen med Dwayne Johnson i hovedrollen, vil forhåpentligvis få kinopremiere innen jul 2021.

Hollywood Reporter skriver at man nå har funnet skuespilleren til rollen som Atom Smasher i DC Comics-filmen Black Adam, med Dwayne Johnson i hovedrollen.

Noah Centineo går fra romantiske komedier til DC Comics.

Skuespilleren de har valgt er Noah Centineo, som fikk sitt gjennombrudd med Netflix-filmen To All the Boys I’ve Loved Before. Mens Dwayne Johnson spiller tittelrollen som Black Adam, skildrer Centineo Atom Smasher, hvis store styrke er spuperkrefter og evnen til å kontrollere kroppens molekylstruktur.

Dwayne Johnson har hovedrollen som Black Adam.

Handlingen i Black Adam-filmatiseringen holdes fortsatt hemmelig, men DC-karakteren er en korrupt antihelt med de samme superkreftene som Shazam. Når opptak vil begynne er uklart. Foreløpig har den premieredato på kino 22. desember 2021.
Regien er ved Jaume Collet-Serra etter et manus av Adam Sztykiel.