Første bilde fra «Godzilla vs Kong»

Fansen som har ventet på Godzilla vs. Kong – oppfølgeren til både Godzilla: King of Monsters og Kong: Skull Island kan begynne å glede seg til 21. mai 2021.

Allerede i april i fjor var innspillingen av Godzilla vs Kong slutt, og filmen skulle hatt premiere i mars i år for så å flyttes til november, men nå blir det altså 21. mai 2021. Ovenstående bilde er det første som er sluppet fra filmen.

Bildet fra en leketøypakke, og dette kan bety at det er et reklamebilde som er produsert eksklusivt for Kong Playmates Toys.

I Godzilla vs Kong trues menneskeheten når to giganter kolliderer i en spektakulær kamp. Adam Wingard regisserer etter et manus av Eric Pearsons og Max Borensteins. I rollene finner vi  vi Eiza González, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Kyle Chandler og Alexander Skarsgård.