Christopher Nolans Tenet er utsatt på ubestemt tid. Dermed forsvinner filmen som skulle redde kinobesøket i august.

Warner Bros. har fjernet Tenet fra premierekalenderen. Det skriver Variety i kveld. Filmen har vært den storfilmen kinoene har sett frem til i august og som skulle fylle kinosalene. igjen.

 Tenet skulle opprinnelig slippes 17. juli, men har blitt utsatt to ganger  – siste gang til 12. august. Det er uklart når det nå vil ønske publikum velkommen, men Warner planlegger å offentliggjøre en ny premieredato «nært forestående, sier styreleder for Warner Bros, Toby Emmerich, i en uttalelse.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen