Det er lov å ha store forventninger til en dramaserie når manuset skrives av forfatterne bak American Psycho og Trainspotting.

Nå har Bret Easton Ellis og Irvine Welsh slått seg sammen og skriver manuset til dramaserien American Tabloid. Serien beskrives som et satirisk blikk på den amerikanske tabloidpressen.

American Tabloid vil følge ukebladet gjennom flere tiår; «det er et sted hvor politisk korrekthet, moral og etikk stopper ved døren», skriver Deadline.

– For å yte produksjonen rettferdighet, trengte vi forfattere som ikke holder igjen, og som går lenger enn andre tør. Vi er overlykkelige over å kunne signere en kontrakt med de utrolige talentfulle Bret og Irvine. Det vil være første gang de jobber sammen – og med kreativ frihet er vi sikre på at noe spektakulært vil skje, kommenterer seriens produsent Shelley Hammond i britiske Burning Wheel Productions..

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen