Klart for «Grease» prequel

Summer Lovin vil fortelle om hvordan det svært så ulike high school-paret Danny og Sandy først møttes.

Den klassiske musikalen Grease fra 1978 fulgte ungdommene Danny og Sandy, som til tross for at de kom fra forskjellige bakgrunner klarte å finne hverandre. Olivia Newton-John og John Travolta ble tenåringsidoler, og flere av filmens sanger er blitt ikoniske.

En av de minneverdige sangene er «Summer Nights», som forteller historien om parets første flørting, og den har inspirert Paramount til å spille inn en prequel-film mer enn 40 år senere.

Variety skriver at regissør Brett Haley (Netflix-filmen Like Stars in the Night) har fått oppdraget med  å oppdatere Grease for 2020-publikummet. Blir det suksess har Parmount planene klare for en franchise.

Det er også Grease-planer i tv-formatet; HBO Max planlegger serien Grease: Rydell High.