Star Wars-serien «The Mandalorian» er nominert til 15 Emmy-priser

Emmy-nominasjonene ble nylig kunngjort, og Star Wars-fans har all grunn til å være begeistret. The Mandalorian, den første «live action»-serien satt i Star Wars-universet, er nominert til 15 Emmy-priser.

I tillegg til prisen for best drama-serie, har Jon Favreaus serie om den mystiske dusørjegeren i Star Wars-universets etterkrigstid gjort seg bemerket i filming, kostymer, redigering, sminke, spesialeffekter, lyd og musikk.I tillegg har både Giancarlo Esposito, som spiller Moff Gideon og Taika Waititi, som leverer stemmen til roboten IG-11, blitt nominert for deres prestasjoner.

Det gjenstår å se hvor mange Emmy-priser serien klarer å håve inn. Dette er i alle tilfeller et klart og tydelig signal til Disney og Lucasfilm om at de er inne på et riktig spor med Star Wars-universet.

The Mandalorian kommer til Norge sammen med lanseringen av Disney+ her til lands den 15. september. Emmy-utdelingen går av stabelen 21. september.