Netflix bestiller ny serie av «Vikingane»-skaperne Helgaker og Torgersen

Netflix utvider samarbeidet med Jon Iver Helgaker og Jonas Torgersen med en ny animert komiserie, Captain Fall. 

Helgaker og Torgersen er skaperne bak den norske komiserien Vikingane som hadde premiere på sin tredje sesong på Netflix tidligere denne måneden. Den kreative duoens neste prosjekt med Netflix vil følge Jonathan Fall, en naiv og hjertevarm skipskaptein som uten å vite det er kaptein på et smuglerskip.

Jon Iver Helgaker og Jonas Torgersen er skapere, showrunnere, and eksekutive produsenter på serien.  Joel Trussell vil bidra som eksekutiv produsent.

Netflix har bestilt 20 episoder av serien som vil bli sluppet i to deler.

Jon Iver Helgaker  og Jonas Torgersen  sier:

– Det er utrolig gøy å få denne muligheten hos Netflix! Vi dro til L.A. og solgte inn Captain Fall som en vanlig serie, men Netflix mente den hadde større potensial som animasjon. Selv om det virket litt skummelt i begynnelsen, er vi veldig glade for det nå. Animasjon gir oss så mange kreative muligheter og er noe helt annet enn det vi har gjort tidligere. Og heldigvis har Netflix satt opp et team rundt oss av ekstremt dyktige folk, så alt ligger til rette for at vi ikke skal drite oss ut. Men man vet aldri.

Mike Moon, sjef for animasjon for voksne i Netflix legger til at de to har skapt en hysterisk morsom historie med Vikingane, som har engasjert publikum verden rundt. Vi gleder oss til å la fans få se deres fantastisk absurde genistreker i deres første animasjonsserie.

Jon Iver Helgaker og Jonas Torgersen er skaperne av Netflix-suksessen Vikingane. Nå har de fått en ny storavtale med strømmegiganten om en animasjonsserie.