Ny teaser for miniserien «The Undoing» med Nicole Kidman

Nicole Kidman opplever en offentlig skandale i høstens nye drama på HBO Nordic. Nicole Kidman og Hugh Grant spiller et ektepar i miniserien The Undoing, som ser ut til å være blant høstens virkelig tunge TV-premierer.

Kidman spiller Grace Fraser, som lever drømmelivet i New York. Hun er en vellykket terapeut, har en hyggelig familie og er i ferd med å gi ut sin første bok. Men kort tid før bokutgivelsen hennes blir alt revet bort fra henne. En voldelig død, en savnet ektefelle og forferdelige avsløringer er begynnelsen på en veldig offentlig skandale.

Rollelisten inkluderer også Donald Sutherland, Edgar Ramirez, Noah Jupe og danske Sofie Gråbøl. Serien er skapt av dramaveteranen David E. Kelley og regissert av Susanne Bier. The Undoing kommer på HBO Nordic 26. oktober.