New York guvernør Andrew Cuomo sier nei til gjenåpning av kinoene

New York guvernør Andrew Cuomo tok opp utsiktene til å gjenåpne kinoer under en nyhetskonferanse på Manhattan mandag, og sa at de ikke er så høyt på listen over nødvendigheter og utgjør en høyere risiko for å spre COVID-19.

Variety siterer New York-guvernøren slik:»Jeg er sikker på at det er en hel gruppe mennesker som sier: ‘Jeg kan ikke leve uten å gå på kino.’ Men i en relativ risikoskala er en kino mindre viktig og utgjør en høy risiko,» sa Cuomo. “Det er forsamling. Det er ett ventilasjonssystem. Du sitter der i en lengre periode. Selv om du har 50% kapasitet med ett eller to seter mellom dere, er dette en risikosituasjon og… kinoer er ikke så høyt på listen over det vesentlige. ”

Det er for tiden 1 386 av 6 021 kinoer som er åpne over hele USA, hvorav 316 er drive-in kinoer.