Trailerpremiere: Kenneth Branaghs «Mord på Nilen»

Nå er den sluppet- den første traileren med Kenneth Branagh og Gal Gardot i den kommende storfilmen Mord på Nilen (Death on the Nile).

Agatha Christies elskede karakter, detektiv Hercule Poirot, har blitt portrettert av en rekke skuespillere gjennom årene, med Austin Trevor som den første i 1931, Peter Ustinov spilte i seks filmatiseringer, og David Suchet gikk inn for den langvarige TV-serien Poirot ( 1989-2013).

Kenneth Branagh spilte den belgiske detektiven i 2017, med hovedrollen i Mord på Orientekspressen, som han også regisserte.

Nå er han tilbake for runde to. Branagh vender tilbake i rollen i Mord på Nilen, som kommer på kino 23. oktober.

Hvis du ikke er kjent med historien, som opprinnelig ble utgitt i 1937, foregår Mord på Nilen i Egypt, der Poirot er på ferie. Han har tatt ferie fra forbrytelser, men når det er et drap på dampskipet han reiser på, finner han ut at han ikke bare kan ignorere situasjonen.

Og mildt sagt, det er MANGE kjente fjes i det første traileren, inkludert Wonder Woman’s Gal Gadot, Sex Educations Emma Mackey, French and Saunders’ Dawn French og Jennifer Saunders, Black Panther’s Letitia Wright, Game of Thrones’ Rose Leslie, Doctor Who’s Sophie Okonedo, komiker Russell Brand og Call Me by Your Name’s Armie Hammer.

Den første traileren starter med en voiceover fra Poirot som sier: «Ørkenens romantikk har makt til å forføre.»

Se den traileren til den besettende historien om kjærlighet, sjalusi og drap rulle seg ut nedenfor: