Trailerpremiere: Sofia Coppolas «On the Rocks» med Bill Murray

Sofia Coppola gjenforenes med Lost in Translation-stjernen Bill Murray i traileren for den nye komedien.

Apple TV + og A24 har gitt ut den første offisielle traileren for Sofia Coppolas kommende dramakomedie On the Rocks med Bill Murray og vennen Rashida Jones. Filmen, som gjenforener regissøren med sin Lost in Translation-stjerne, beskrives som et boblende kjærlighetsbrev til New Yorks natteliv.

Historien følger en ung mor (Jones) som har begynt å tvile på ekteskapet sitt. Hun gjenopptar kontakten med sin litt oppblåste «playboy» -far (Murray) for å skygge mannen sin (Marlon Wayans) som hun har begynt å mistenke har en affære med en av kollegene. Hvis vi skal tro forhåndsryktene, dreier historien seg om et merkelig far- og dattereventyr og om hvordan du kan se på et forhold annerledes på tvers av generasjonsgrenser. Regissøren har selv lovet en film med mange samtaler om livet, menn, kvinner og martini i New York.

Forrige gang duoen Coppola og Murray lagde spillefilm sammen for 17 år siden i form av Lost in Translation, ble bidragene deres belønnet med Oscar-statuetter for beste manus og nominasjoner for beste foto, beste regissør og beste mannlige hovedrolle.

On The Rocks har premiere på Apple TV + på nyttårsaften 2020.