Regissørene bak den nye «Motorsagmassakren» har fått sparken

Bransjebladet Deadline melder om et uventet blodbad på innspillingen av en ny Motorsagmassakren. Etter en uke med innspilling, blir alt materiale skrotet.

En uke etter filmingen i Bulgaria startet har regissørene Andy og Ryan Tohill fått sparken av av Legendary. «Kreative uenigheter» siteres som grunnen – det som hadde blitt spilt inn appellerte ikke til filmstudioet. I løpet av helgen ble det bestemt å slakte alt materialet og starte på nytt.

Men raske avgjørelser gjelder, og en erstatning er allerede funnet. Reklamefilmskaperen og Emmy-vinner David Blue Garcia vil overta prosjektet. Den nye filmen vil bli sett på som en direkte oppfølger av Tobe Hoopers mørke skrekkklassiker The Texas Chainsaw Massacre fra 1974, samtidig som den introduserer Leatherface for en ny generasjon.

Fede Alvarez (Don’t Breathe) produserer.