Teaser: Se Aksel Hennie og Ruby Rose i ny actionthriller

Ruby Rose spiller en tidligere marinesoldat som blir dørvakt, og kjemper mot leiesoldater som har til hensikt å ødelegge bygården hvor hun jobber for å hente dyrebare kunstverk gjemt i veggene.

I The Doorman møter vi tillegg til Ruby Rose i hovedrollen Aksel Hennie, Jean Reno, Rupert Evans,  Julian Feder, Hideaki Ito og David Sakurai.

Filmen regisseres av den legendariske japanske actionmesteren Ryuhei Kitamura, som er mest kjent for å slippe løs Tak Sakaguchi i Versus, samt den fantastiske samurai-flippen Azumi.

The Doorman forteller historien om en kvinnelig offiser i marinekorpset som blir traumatisert i tjenstesten og vender hjem og ser for en mulighet til å kome tilbake til hverdagen i sin nye sivile jobb. Hun søker tilflukt som dørvakt i en labyrintisk, historisk bygård i New York, men oppdager at leiesoldater har til hensikt å ødelegge alt på sin måte for å hente dyrebar kunst skjult i bygningsmurene.

Australske Ruby Rose var kjent som modell og DJ før hun ble eksponert for et større publikum som Stella i Orange Is the New Black i 2015. Etter det har hun vært å se i flere actionfilmer før hun dukket opp som Kate Kane/Batwoman i Arrow og deretter fikk sin egen serie. Ruby Rose ble den aller første åpne skeive superhelten i Batwoman.

Se Aksel Hennie og Ruby Rose i teaseren under:

Filmen skule opprinnelig ha premiere 13. oktober -det er uvisst om hvordan coronapandemien påvirker premieredatoen.