Nå slipper Netflix Charlie Kaufmans syke psykologiske thriller

Det er en stund siden vi har sett en film fra Charlie Kaufman, spesielt en som har ham i regissørstolen. Nå slipper Netflix den psykolgiske I’m Thinking Of Ending Things. Norsk premiere 4. september.

Oscar-vinneren Charlie Kaufman – geniet bak Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Adaptation og Being John Malkovich – er nå snar premiereklar med sin nye film. Og selvfølgelig, fordi det er Kaufman, ser ting ganske komplisert ut.

Kaufmann har skrevet både  manus og står for regien på filmen som er basert på Iain Reids debutroman, I’m Thinking of Ending Things, som er en Stephen King-aktig historie om realistisk psykologisk skrekk. Boken landet NPRs Best Book of the Year-prisen i 2016, og har blitt legendarisk i skrekksirkler.

SE VÅR ANMELDELSE HER

Filmen følger Jake (Jesse Plemons) på tur til å besøke foreldrene sine på deres bortgjemte gård. Han har med seg kjæresten (spilt avJessie Buckley) og som tittelen antyder, tenker å avslutte forholdet. Når Jake foretar en uventet omkjøring og etterlater henne strandet, oppstår en blanding av spenning, psykologisk press og ren terror …