Ny programserie – Frogner Kino lar artister velge film

Frogner Kinos nye Programserie «Artist velger film» presenterer sin første artist:  Sebastian Zalo og Blade Runner 1982: The Final Cut.
 
Artist velger film er en ny programserie på Frogner Kino hvor norske artister presenterer og velger en film som har betydd noe for dem. Hver artist holder en intimkonsert i forkant av filmvisningen.
Dette er en unik mulighet til å bli bedre kjent med både artisten og filmen, og først ut er den nye, unge og lovende artisten Sebastian Zalo.
Sebastian vil fremføre sanger fra sitt debut-album som slippes fredag 11. september. Det blir i tillegg premiere på Sebastians egen kortfilm RTRO//SPKT – på stort lerret!
 
– Blade runner er en svært inspirerende film for meg. Jeg har alltid likt filmer hvor man prøver å forutse fremtiden, de sier mye om fortiden. Jeg liker også måten de spiller med lys i denne filmen veldig godt. I tillegg er det utrolig fete fonter, disse har jeg også vært inspirert av når jeg har laget fonter til albumet mitt, sier Sebastian
‍
 
PROGRAM
 
18.30 Velkomstbobler
1
9.00 Velkomst og Covid19 informasjon. Presentasjon av Sebastian Zalo
1
9.15 Musikkvideo: RTRO//SPKT ( ca 12 min)
1
9.30 Konsert ( ca 45 min)

20.15 Pause

20.30 Blade Runner – The Final Cut
‍
B
Billettprisen for arrangementet er 220 kr, inkl. bobler i glasset ved ankomst. Det er begrensede plasser på grunn av Covid19, og vi oppfordrer de av dere som kan sitte sammen om å kjøpe billetter samlet som en gruppe.
Link til arrangementet her