Raised By Wolves SD 02 , Scenes: 110A&B, 110 c, 110d, 110 e, 110 f Ep 101 RBW_B1_SD02_220119_-5727.jpg

Ridley Scotts nye serie «Raised by Wolves» får norsk premiere på TNT

Raised by Wolves er en helt ny serie med Ridley Scott som ansvarlig produsent. Serien handler om to menneskelignende roboter som har fått i oppgave å oppdra menneskebarn på en mystisk jomfruplanet.

Siden den voksende kolonien av mennesker trues med å bli ødelagt på grunn av religiøse forskjeller, oppdager menneskerobotene at det er veldig vanskelig å kontrollere menneskers overbevisning.

Sesong 1 består av 10 episoder, og de to første er regissert av Ridley Scott, noe som markerer hans debut som serieregissør. Premieren i Norge er 16. september på TNT via Canal Digitals og Altibox’ strømmetilbud. Serien vil også være tilgjengelig på HBO Nordic senere.

Ridley Scott har regssert de to første episoden acRaised By Wolves med blant annet Amanda Collin i en av hovedrollene.

Rollelisten inkluderer den danske skuespilleren Amanda Collin (A Conspiracy of Faith, A Horrible Woman), Abubakar Salim (Fortitude, Jamestown), Winta McGrath (Aloft, Red Dog: True Blue), Niamh Algar (The Virtues, Calm With Horses), Jordan Loughran (The Infiltrator, Emerald City), Matias Varela (Narcos, Point Break), Felix Jamieson (Game of Thrones, The Ghost), Ethan Hazzard (The Long Song, Damned), Aasiya Shah (Call the Mormife, Unforgotten), Ivy Wong (Star Wars: Rogue One, Maleficent 2) og Travis Fimmel (Vikings).

Serien produseres av Ridley Scotts Scott Free Productions, med Scott, skaperen Aaron Guzikowski, David W. Zucker (The Man in the High Castle), Jordan Sheehan (The Terror), Adam Kolbrenner (Prisoners) og Mark Huffam (The Martian) som ansvarlige produsenter.