15. september starter Disney+ opp i Norge. Allerede 13. september viser flere norske kanaler noen av de nye og originale Disney+-seriene som kommer på strømmetjenesten.
Første episode av den Emmy-nominerte Star Wars-serien The Mandalorian sendes søndag 13. september på kanalen Fox kl. 21.00. The Mandalorian har blitt en av Disney+ mest omtalte og populære serier.
Handlingen er satt til etter imperiets fall og før fremveksten av the First Order og følger en ensom revolvermann i de ytre delene av galaksen. Hovedrollen spilles av Pedro Pascal, som tidligere har spilt i blant annet Game of Thrones og Narcos. Alle de åtte episodene blir tilgjengelig på Disney+ i Norge utover høsten. En sesong to er også på vei.
Disney+ lanseres i Norge 15. september 2020.  Disney+ tilbyr innhold fra selskapets ikoniske merkevarer Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic, i tillegg til originalinnhold laget eksklusivt for Disney+, som inkluderer filmer, serier, dokumentarer og ulike kortformater.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen