Kampen om strømmekundene tilspisses – nå kan du strømme gratis hos Netflix. Bird Box, The Two Popes og Stranger Things er blant titlene du kan strømme uten å betale.

Disney kommer 15. september. I jakten etter nye kunder tilbyr Netflix nå en rekke titler gratis, uten abonnement. Strømmegiganten har åpnet et gratis nettsted der ikke-medlemmer kan få en smakebit av Netflixs film- og TV-tilbud.

Titlene inkluderer den dystopiske thrilleren Bird Box med Sandra Bullock, Oscar-nominerte The Two Popes med Jonathan Pryce og Anthony Hopkins i hovedrollene og den populære komedien Murder Mystery med stjerneduoen Adam Sandler og Jennifer Aniston.

The Two Popes er blant filmene som nå er tilgjengelig gratis på Netflix.

Du kan også få smaksprøver, i form av individuelle episoder, på serier som Stranger Things, Grace and Frankie, den spanske ungdoms-thrillerserien Eliteskolen, realityserienKjærlighet gjør blind, Our Planet- vårt utrolige hjem og Ava DuVernays When They See Us.

Titlene er bare tilgjengelig via datamaskinens nettleser eller Android-enheter (dvs. ikke via Netflix-appen på Apples iOS-enheter). Tilbudet på gratis nettstedet kan endres kontinuerlig, kunngjør Netflix.

Her finner du filmene

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen