Paramount med egen strømmetjeneste i 2021

Et av verdens eldste filmselskaper styrker seg i strømmekrigen. 

Samme dag som Disney+ lanseres i Norge og flere andre europeiske land ble det klart at ViacomCBS Networks lanserer sin egen globale strømmetjeneste Paramount+ i 2021.

Samler merkevarer

ViacomCBS er et stort amerikansk mediekonsern. De eier blant annet kanaler som MTV, Nickelodeon, CBS, Comedy Central og Showtime og ikke minst Paramount Pictures, som ble etablert i 1916 og er verdens femte eldste filmstudio.

Paramount+ har til nå vært tilgjengelig hos flere TV-distributører verden over, blant annet T-We og RiksTV her hjemme. Men fra og med neste år blir altså tjenesten tilgjengelig for alle.  Ved lansering i Norge vil over 6000 filmer og serier være ute på strømmetjenesten.

Rikholdig arkiv

ViacomCBS sitter på rettigheter til svært mange populære serier og filmer som Star Trek: Picard, Star Trek: Discovery, Yellowstone, Ray Donovan, Billions, Gudfaren-trilogien, Mission: Impossible-serien, PAW Patrol, Blaze and the Monster Machines, SvampeBob, South Park og mye, mye mer!