Trailerpremiere: «The Mandalorian» sesong 2 er klar

Den nye sesongen av The Mandalorian starter strømming fredag 30. oktober på Disney +- og den første traileren er endelig her.

Til tross for den pågående koronakrisen, rakk man å spille inn den andre sesongen av The Mandalorian før pandemien slo ut i full blomst.

Tallrike figurer fra en galakse langt, langt borte kommer til å dukke opp i denne sesongen, Mandalorian og barnet fortsetter reisen sin, møter fiender og samler allierte mens de tar seg gjennom en farlig galakse i den urolige tiden etter det galaktiske imperiets sammenbrudd.

I rollene finner vi Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers og Giancarlo Esposito. Regissører for den nye sesongen inkluderer showrunner Jon Favreau pluss Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed og Robert Rodriguez.

Sesong to kommer 30. oktoberr.