Madonna regisserer filmen om Madonna

En biografi om popstjernens unge år er i gang hos Universal Pictures. Den kommende filmen om Madonna blir regissert av ingen ringere enn Madonna selv.

Pop-ikonet skriver manuset sammen med Diablo Cody, som vant en Oscar for Juno.

– Jeg vil skildre den utrolige reisen livet har tatt med meg på som kunstner, musiker, danser – en person som prøver å finne veien i livet. Fokuset på filmen vil alltid være musikken. Det er så mange inspirerende og ukjente historier, og hvem er bedre å fortelle dem enn meg? kommenterer Madonna til Deadline.

Som ung kvinne flyttet Madonna fra Michigan til New York for å bli danser, men snart fant hun sitt kall som soloartist. Med hits som «Like a Virgin», «Lucky Star» og «Material Girl» fikk hun dansegulvet på 80-tallet til å svinge, parallelt med en vellykket karriere som skuespiller.

Som filmskaper har Madonna regissert Filth and Wisdom (2008) og W.E. (2011).