Å ha Terrence Malick på rulleteksten din, spesielt som utøvende produsent, er aldri en dårlig ting. Det har Carlo Hintermmann på sin spillefilmdebut. Vi har møtt ham og hovedrolleinnehaver Lotte Verbeek i Venezia.

VENEZIA: Regissør Carlo S. Hintermann, som spillefilmdebuterer  med The Book of Vision etter flere dokumentarer, jobbet med Malick som andreenhets-regissør på The Tree of Life (2011). Nå har Malick hjulpet den italiensk-sveitsiske filmskaperen med han siste siste prosjekt som åpnet Kritikeruka filmfestivalen i Venezia.

Om forfatter

Morten Steingrimsen jobber som frilans filmjournalist. Han har jobbet flere år som journalist for magasiner og aviser, og dekket festivaler som Cannes, Berlin, Toronto og Venezia. I 2015 skrev Steingrimsen «Den store boken om James Bond», utgitt på Aller Forlag

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen