Å ha Terrence Malick på rulleteksten din, spesielt som utøvende produsent, er aldri en dårlig ting. Det har Carlo Hintermmann på sin spillefilmdebut. Vi har møtt ham og hovedrolleinnehaver Lotte Verbeek i Venezia.

VENEZIA: Regissør Carlo S. Hintermann, som spillefilmdebuterer  med The Book of Vision etter flere dokumentarer, jobbet med Malick som andreenhets-regissør på The Tree of Life (2011). Nå har Malick hjulpet den italiensk-sveitsiske filmskaperen med han siste siste prosjekt som åpnet Kritikeruka filmfestivalen i Venezia.

Om forfatter

Morten Steingrimsen jobber som filmjournalist. Han gjør intervjuer for en rekke medier, både for print og TV, og har gjennom en årrekke dekket filmfestivalene Cannes, Berlin, Toronto, Karlovy Vary, Zürich og Venezia. Steingrimsen har intervjuet mange av verdens største skuespillere og filmskaperne, som Brad Pitt, Oliver Stone, Charlize Theron, Dwayne Johnson, Zack Snyder, Tilda Swinton, Sean Penn, Anthony Hopkins, Ralph Fiennes, Robert Pattinson, Olivia Colman, Noah Baumbach og Laura Dern – for å nevne noen. I 2015 skrev Steingrimsen «Den store boken om James Bond», utgitt på Aller Forlag.

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen