In Disney and Pixar’s “Onward,” brothers Ian and Barley embark on an epic quest in an effort to conjure their late dad for one magical day. Among the magical spells they must do within the quest, one of the biggest involves crossing a massive crevasse with nothing but Ian’s own faith beneath his feet. Featuring Tom Holland as the voice of Ian, and Chris Pratt as the voice of Barley, “Onward” opens in U.S. theaters on March 6, 2020.  © 2019 Disney/Pixar. All Rights Reserved.

Her er alle premierene på Disney+ i oktober

Her er alle de nye filmene og seriene som kommer ut på norske Disney + i oktober. Spillfilmen om Aladdin, en ny serie for alle NASA-nerdene og Pixars siste fantasy-suksess, er noen av høydepunktene på Disney + i oktober.

Den nylig lanserte streamingtjenesten presenterer sine kommende premierer her. Vær oppmerksom på at flere titler kan legges til, og alle datoene kan endres.

Ny sesong av The Mandalorian


The Mandalorian og The Child fortsetter reisen gjennom en farlig galakse i den kaotiske tiden etter det Galaktiske imperiet falt. Underveis møter de både fiender og samler allierte. Regissørene for den nye sesongen inkluderer Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed og Robert Rodriguez. Premiere 30. oktober med en ny episode hver fredag.

Premiere på Pixars eventyr Fremad

Fremad lanseres på Disney+ 23. oktober. Gjør deg klar til å dykke inn i en fantasiverden, og la Pixar introdusere deg for to alvebrødre i tenårene som legger ut på en ekstraordinær reise for å finne ut om det fremdeles er magi i verden … 23. oktober kommer «Forward» til Disney + .

Lansering for romfartsserien The Right Stuff

Hva kreves for å bli den første? Ville du risikert alt? Hvordan skapes en helt? Det er spørsmål som stilles i den nye National Geographic-serien over åtte episoder, Blast Off retter et tydelig blikk på det som skulle bli Amerikas første “reality show”, da ambisiøse astronauter og deres familier ble kjendiser over natten i en konkurranse om penger, berømmelse og udødelighet. Premiere 9. oktober med en ny episode hver fredag.

Leonardo DiCaprio og Jennifer Davisson er ansvarlige produsenter.

For de av dere som ikke får nok av snømannen Olaf

Den ufortalte historien om Olaf, den uskyldige og innsiktsfulle, sommerelskende snømannen som smeltet hjerter i den Oscar-vinnende Disney-filmen Frost i 2013, og i oppfølgeren fra 2019, blir fortalt i den helt nye kortfilmen fra Walt Disney Animation Studios, Det var en gang en snømann følger Olafs første steg i det han kommer til live og søker etter sin identitet i de snøkledde fjellene utenfor Arendelle. Tilgjengleig fra 23. oktober.

Alle premiere på Disney + i oktober

Aladdin (2. oktober)

The Right Stuff (9. oktober)

Skyer (16. oktober)

Meet the Chimps (16. oktober)

Ever After: A Cinderella Story (16. oktober)

Frem (23. oktober)

Det var en gang en snømann (23. oktober)

Disney Gallery: Star Wars – The Mandalorian (23. oktober)

Frøken Peregrines hjem for rare barn (23. oktober)

Poppers Penguins (23. oktober)

The Mandalorian, sesong 2 (30. oktober)

Big Hero 6, sesong 2 (30. oktober)